Лабораторија
Стоматологија
Општа медицина
Аптека
Новости
мај 23, 2016

Специјалистичко консултативна лабораторија ПЗУ Поликлиника Карпош – Куманово по пово

Објавено во Новости
април 7, 2016

Денеска планетата Земја го одбележува светскиот ден на здравјето 7-ми Април.

Објавено во Новости
Термини во кои сме достапни

Општа медицина, Лабораторија и Стоматологија


Пон – Пет:   07:00 – 20:00


Саб:   08:00 – 14:00

Домашна посета

 

Прочитајте повеќе

Сертификати